Obnovljeni MG ZS

Obnovljeni MG ZS

OBNAVLJANJE Roverove game donijelo je promjene i u ponudi njegove sportske divizije. Prvi na udaru kod MG je ZS, sportska izvedba serije 400.

Već na prvi pogled je uočljivo novo lice. Kao i kod serijskog modela, dvostruki prednji svjetlosni sklop zamijenjen je modernijim gdje se sve leće nalaze pod jednim pokrovom. Maska hladnjaka je dobila još jednu poprečnu letvicu, dok je najveći napredak napravljen na izgledu odbojnika. Njihova masivnost i integrirana svijetla za maglu čine ZS daleko atraktivnijim od prethodnika. Na boku su još vidljiva proširenja blatobrana i zadebljani pragovi, dok točku na i predstavljaju potpuno novi alu naplatci od 17 cola. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uz veće kotače i modificirani ovjes, boljem ponašanju na cesti će pridonositi i širi trag kotača. Prema prvim informacijama izmjene nisu zahvatile pogonski agregat, što će najvjerojatnije potvrditi i službeni podaci najavljeni za 20. travanj.
Potpuno novi izgled vrijedi i za interijer, što uključuje drugačiji raspored novih mjernih instrumenata. Sportska sjedala dolaze serijski, kao i mnoštvo detalja tipičnih za ovu klasu automobila.

Cijena serije ZS će, ovisno o izvedbi, na britanskom tržištu biti u širokom rasponu od 11.295 do 17.300 GBP. Svjetska premijera novog MG-a je predviđena za auto-salon u Birminghamu (27. svibanj), nakon čega će uslijediti i prve isporuke.

Miljenko Nikolić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara