Zagrebačke Mažoretkinje i Toyota

Zagrebačke Mažoretkinje i Toyota

PRIJE nekoliko dana je potpisan ugovor o dvogodišnjoj suradnji Zagrebačkih Mažoretkinja i Toyote, a prvi zajednički projekt biti će "Toyota D-4D Road Show" koji je krenuo 01. listopada u Puli i završava 19.listopada na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu.

U navedenom periodu, karavana od 7 automobila i 26 djevojaka obići će skoro sve veće gradove u Hrvatskoj, te predstaviti cijelu paletu Toyotinih modela. Osim atraktivnog programa i brojnih nagrada za posjetitelje, Toyota će poseban naglasak staviti na najnoviju generaciju Common Rail dizelskih motora, koji su od proljeća ove godine dostupni u svim modelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toyota je prva marka koja je predstavila sustav ubrizgavanja putem zajedničkog voda (Common Rail), i to još davne 1995. godine. Najnovijom generacijom Common Rail dizelskih agregata, koji kod Toyote nose oznaku D-4D,  domaćoj javnosti predstaviti će se sukus iskustva i svih svakodnevnih napredaka, kako bi i ovim agregatima osigurali ugled i priskrbili status najpouzdanijih odnosno najdugovječnijih agregata. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara