Anina seksi kuhinja: Gljive sa sirom i čokoladni kolač
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Filip Dizdar
DRAGE naše Rouge kuharice, ove subote smo se inspirirale našim omiljenim kuharom Jamiejem Oliverom te vam donosimo brze i jednostavne recepte iz njegove kuhinje koje obožavamo. Isprobajte ih i vi! Dobar tek!
Gljive sa sirom pečene u pećnici
Potrebno:
50 g gljiva
svežanj mladog luka
češanj češnjaka
grančica majčine dušice
250 g gaude
mrvice od 2 kriške kruha
vezica peršina
4 šake rikule
Tekst se nastavlja ispod oglasa
limun
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 200°C. Gljive posložite na lim za pečenje, pospite lukom, češnjakom i majčinom dušicom te prekrijte tankim kriškama sira. Pomiješajte krušne mrvice i peršin pa pospite po gljivama. Pecite u pećnici 15 do 20 minuta. Poslužite s rikulom prelivenom limunovim sokom i maslinovim uljem.
Čokoladni kolač
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potrebno:
200 g keksa petit
110 g sjeckanih oraha
110 g pistacija
10 kandiranih trešanja
Tekst se nastavlja ispod oglasa
2 smrvljene puslice od bjelanjaka
150 g neslanog maslaca
žlica meda
200 g tamne čokolade
Priprema:
Izmrvite kekse, dodajte orahe, pistacije i trešnje te sve izmiješajte. Ostatak sastojaka stavite u zdjelu pa na pari otopite čokoladu i maslac. Smjesu pomiješajte s čokoladnom. Plastičnu posudu 20x30 cm obložite folijom tako da rubovi vire te ulijte smjesu. Stavite je u hladnjak da se stvrdne.
Pssst! Naša Ana nosi seksi grudnjak iz Liscine Scarlett kolekcije!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati