Index Rouge
Lifestyle

"Greška u našim zvijezdama": Uživajte u knjizi po kojoj je snimljen romantični film godine!

SPONZORIRANI ČLANAK / ČETVRTAK, 10.07.2014 14:00 Fokus i Index Rouge odlučili su razveseliti 3 čitateljice ovim bestselerom • U filmu "Greška u našim zvijezdama" glumi superpopularna mlada glumica Shailene Woodley te zgodni Ansel Elgort
  

Foto: Press Foto

JESTE li znali dirljiv film snimljen prema knjizi "Greška u našim zvijezdama" već proglašavaju najromantičnijom pričom 2014. godine?

U filmu "Greška u našim zvijezdama" glume superpopularna mlada glumica Shailene Woodley  te zgodni Ansel Elgort kojeg djevojke jednostavno obožavaju.

Fokus i Index Rouge odlučili su razveseliti 3 čitateljice ovim bestselerom, a sve što trebate napraviti kako bi se prijavili je uploadati svoj omiljeni citat o sreći na Index Lajk (prouči pravila niže u tekstu).

O čemu se radi u knjizi?

Augustus ima sedamnaest godina, Hazel šesnaest. Sretnu se i zaljube jedno u drugo. Ona ima rak u posljednjoj fazi, on je zloćudnu bolest pobijedio, ali ostao je bez noge. Savršeno se dopunjuju, povezuje ih osobit pogled na život i bolest od koje boluju... Njihov zajednički put traje svega nekoliko mjeseci i kao svaka velika ljubavna priča završava smrću.

Ipak, ovo nije knjiga o smrti, već o ljubavi. O tome da junaci izbliza ne moraju biti onakvi kakvima smo ih zamišljali, da svijet nije mjesto na kojem se ostvaruju želje i da istinska hrabrost ne mora uvijek spasiti čovječanstvo. O tome da je i nekoliko mjeseci dovoljno vremena za proživjeti malu vječnost i da su neke beskonačnosti veće od drugih.

Originalna knjiga puna osjećaja napisana je s izvanrednim smislom za humor i sarkazam, a zahvaljujući autorovom pripovjedačkom talentu ostavlja na čitaoca izniman dojam.

PRAVILA ZA PRIJAVU:

1. Želiš li se prijaviti za knjigu "Greška u našim zvijezdama" uploadaj svoj omiljen citat o sreći na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Inspiracija i citati, a pod OZNAKE upiši riječ CITAT.
 
3. Prijave traju od četvrtka 10.07.2014. do ponedjeljka 14.07.2014. u 12 sati

4. Dobitnice knjiga objavit ćemo na Index Rougeu, u ponedjeljak, 14.07.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima Fokus i Index Rouge odabrat će najbolje.

Upozorenja:

- Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu proizvoda te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u natječaju.
Podržite jedini hrvatski neovisni medij.
Molimo vas, ugasite AdBlock na Indexu.

U proteklih 15 godina Index.hr je pisao o Sanaderu dok su drugi mediji šutjeli. Pisali smo o Todoriću i Mamiću dok su im se drugi uvlačili u guzicu. Otkrili smo Linića i za to platili visoku cijenu. Index vam je pri tom potpuno besplatan.

Podržite jedini hrvatski neovisni medij gašenjem AdBlocka na Indexu te šeranjem naših članaka.

Hvala,


i redakcija Indexa
SAZNAJTE KAKO UGASITI ADBLOCK NA INDEXU