Barić opet zabavio novinare

Barić opet zabavio novinare

HRVATSKOM izborniku Otti Bariću netko je "podvalio" krivu kazetu. Naime, on je gledao utakmicu u kojoj je Makedonija pobijedila Ukrajinu 1:0, a na snimci nije vidio niti jedan gol, pa je pretpostavio kako su hrvatski mediji krivo prenijeli informaciju.

31. ožujka u Skopju reprezentacije Makedonije i Ukrajine igrale su prijateljski susret. Strijelac jedinog pogotka za Makedoniju bio je Zagrebov stoper Stavrevski.

Hrvatski izbornik Barić koji je zbog nekih ranijih gafova postao predmetom sprdnje, gledao je neku drugu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večernji list prenio je Barićevu izjavu: "Gledao sam snimku njihove utakmice s Ukrajinom, koju su svladali s 1:0. Doduše, iako sam je dvaput gledao, nisam vidio pogodak." Novinari su ga zatim u čudu pitali kako nije vidio pogodak kojeg je postigao Stavrevski. Barić je odgovorio kako "nije vidio nikakav pogodak, ali sama činjenica da su u Kijevu pobijedili Ukrajince dovoljno govori o Makedoncima."

Nakon što su mu novinari rekli kako je ta utakmica igrana mnogo prije, a da je posljednja igrana u Skopju i da je Makedonija zaista pobijedila 1:0, Barić je zaključio kako je "gledao valjda neku drugu utakmicu, ali bez obzira na to Makedonci su dobri i Hrvatsku čeka težak zadatak".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara