Berlusconi: Ja sam načinio Milan velikim

Berlusconi: Ja sam načinio Milan velikim
SVI PIŠU o Sacchijevu Milanu, o Zaccheronijevu i sada Ancelottijevu Milanu, a nitko ne priznaje moje zasluge, požalio se predsjednik milanskog nogometnog kluba i talijanski premijer Silvio Berlusconi.

Nakon odličnih rezultata koje je Milan postigao u proteklih godinu dana u listovima se zasluge za to pripisuju treneru Carlu Ancelottiju. Čini se da je Berlusconi, koji je prije 18 godina kupio Milan, pokazao malo zavisti kada je vidio još jedan od naslova o zvjezdanom Ancelottijevu Milanu. "Ja već 18 godina stvaram sastav momčadi, naređujem pravila i kupujem igrače", rekao je Berlusconi, na margini sastanka u Paviji gdje je jučer postavio kamen temeljac za novu bolnicu, kako danas piše "Corriere dela Sera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Pokazali su mi novine u kojima piše o Milanu od Sacchija, Zaccheronija i Ancelottija. Nikada se ne govori o Milanu od Berlusconija", požalio se premijer, koji je, na primjer, zapovjedio Ancelottiju da uvijek trebaju igrati dva navalna igrača, te je, kako je objavljeno i u jednoj knjizi, nacrtao shemu za odigravanje jednog udarca s ugla u finalnoj utakmici Lige prvaka u svibnju prošle godine između Milana i Juventusa. Čak je napisao i sastav u kojem je trebao igrati Milan.

Talijanski treneri kažu kako vlasnik kluba uvijek stavlja primjedbe, ali uostalom na to ima i pravo pošto ulaže svoje novce. Berlusconi je u Milan uložio goleme novce i žali se što se u javnosti ne ističe njegova uloga u uspjesima nogometnog kluba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara