Blanka stigla u Atenu, nastup neizvjestan

Blanka stigla u Atenu, nastup neizvjestan

NAJBOLJA hrvatska atletičarka Blanka Vlašić stigla je u Atenu, ali ako je suditi prema njezinoj izjavi za HTV, nastup u kvalifikacijama visa još uvijek je upitan.

Netom po dolasku u Atenu Blanka je u izjavi za HTV rekla kako se osjeća dobro, ali i da će tek nakon sutrašnja dva treninga znati u kakvoj je formi i što može očekivati.

"Temperatura i glavobolje su me dosta iscrpile, ali sad se osjećam puno bolje. Prvu večer mi je bilo jako teško, buncala sam cijelu noć, no danas kad sam se ujutro digla nisam se osjećala bolesno. Imam sa sobom dvije boce infuzije i dva dana do kvalifikacija, pa ćemo vidjeti što bude." - rekla je Blanka i dodala kako joj je želja ući u finale, te da se nada da ju neće zaustaviti iscrpljenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blanka smatra kako će se u finalu naći svi koje preskoče 195 cm, ali ne želi ništa predviđati.

"Kvalifikacijska norma je 195 centimetara, a ja sam očekivala barem centimetar višu barijeru za ulazak u finale. Ovako će se sigurno ponoviti Sydney kada je u finale ušlo više od 12 skakačica." - rekla je Blanka Vlašić, dodavši kako se ne boji doping kontrole jer je uzimala uobičajene lijekove i posjeduje sve potrebne liječničke potvrde.

"Naravno da osjećam pritisak, pogotovo od medija koji od mene očekuju medalju, ali na to se moram naviknuti jer ću se još barem deset godina baviti ovim sportom." - kazala je naša atletičarka.

"Bliži mi je četvrtak kada su kvalifikacije, tek onda ću razmišljati o suboti. Sada zaista ništa ne mogu reći o finalu. Prvo trebam odraditi još dva treniga da vidim kako se viroza odrazila na moj organizam. Nadam se da će sve biti u redu." -  zaključila je Blanka.

Kvalifikacije skoka u vis na rasporedu su u 19h u četvrtak.

(Izvor fotografije: FaH)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara