Glavaš preuzima NK Osijek?!

Glavaš preuzima NK Osijek?!

NOVI predsjednik osječkog Gradskog vijeća, Branimir Glavaš, ne gubi vrijeme u pohodu na vodeće pozicije u gradu na Dravi. Novu bi vladajuću garnituru u klubu tako u roku od dva tjedna trebali činili Glavaš kao predsjednik, Mile Dumančić kao direktor te bivši kapetan momčadi Alen Petrović kao sportski direktor.

Prije čvrstog dogovora o preuzimanju kluba mora doći do konkretnog dogovora između tri gore navedene strane. Do sredine tjedna Mile Dumančić bi se trebao vratiti s odmora, a odmah potom biti će upriličen sastanak između Glavaša, Dumančića i Petrovića.

"Ako smo sva trojica za to, onda nema prepreke da preuzmemo klub. Alen je do jučer igrao, a Mile je godinama u nogometu." - kazao je za Jutarnji list Glavaš, koji je prije deset godina također bio predsjednik NK Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, prosjek ne želimo trpiti. Izvjesni uvjet je također da u sezoni ispred nas budemo u Ligi 6, a godinu poslije u borbi za naslov." - dodao je "osječki šerif".

Aktualni dopredsjednik NK Osijeka, Vladimir Bučević, potvrdio je da se vode "izvjesni pregovori" s novim gradskim vlastima, te dodao da bi za dva tjedna mogla biti konstituirana nova klupska Uprava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara