JEDRENJE: U SUBOTU IZ ZADRA STARTA "EPSA CUP 2004"

U organizaciji Hrvatskog farmaceutskog jedriličarskog kluba od 8. do 15. svibnja na zadarskom i šibenskom akvatoriju održat će se peta međunarodna jedriličarska regata "EPSA Cup 2004". L

Četrnaest krstaša iz Slovenije i Hrvatske, sa posadama biomedicinskih fakulteta, borit će se u četiri etape za naslov pobjednika ove jedinstvene regate, čiji su organizatori i sudionici uvjerljivo najmlađi među svim regatama što se ove godine održavaju na Jadranu.

U jednom od najatraktivnijih akvatorija na Mediteranu, i ove će se godine studenti upoznavati sa ljepotama Hrvatske, pomorskim vještinama na krstašima ELAN-31, kao i stručnom terenskom nastavom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studenti-jedriličari će tijekom sedmodnevne regate sa startom u Zadru, obići Hraminu, Tisno, Zaton, Skradin, Kaprije i Sali, a proglašenje pobjednika održat će se u marini Tankerkomerce u Zadru. Organizatori najavljuju više od stotinu sudionika "EPSA Cupa", jednog rijetkih natjecanja na našem Jadranu koje predstavlja idealan spoj sporta, znanosti i turizma.

(Hina) xrš yrš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara