Jet ski: Turković osigurao naslov

NAKON Koprivnice, Šibenika, Makarske i Crikvenice Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Jet Skiu nastavljeno je u Novalji.

Na Pagu se okupilo 50-ak natjecatelja iz Austrije, Njemačke, Slovenije, Češke, Srbije i Crne Gore, te Hrvatske. Na rasporedu su bile po dvije vožnje u četiri klase.

U najzanimljivijoj klasi, Runaboat 1200 Stock najbolji je bio Dejan Bratanić iz Croatia Jet Cluba s ukupno 37 bodova (pobjeda i drugo mjesto). Drugi je bio Mihael Kos iz Rive Koprivnica s dva boda manje, dok je treće mjesto pripalo Bojanu Varjačiću iz kluba Motostart Zabok (27).

U klasi Ski Expert najbolji je bio Dalibor Turković iz Motostarta. S dvije pobjede i ukupno 40 bodova Turković je osvojio svoj 12. naslov prvaka Hrvatske. Drugo mjesto na paškoj utrci pripalo je Austrijancu Markusu Erlachu (34), dok je treći bio Čeh Iwo Winkler (30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klasi 800 Stock pobjeda je pripala Slavenu Ivančiću iz Motostarta. Premda nije pobijedio u niti jednoj utrci, dva druga mjesta bila su dovoljna za ukupni trijumf sa 34 boda. Jedan bod manje osvojio je Slovenac Teo Ivančić, dok je treći bio Alen Brezni iz Motostarta (31).

U klasi Ski 800 Beginner najbolji je bio Ivan Hudoletnjak (Motostart) sa 35 bodova ispred Slovenca Aljoša Brecelja (33) i Damira Bernardića (Motostart), koji je osvojio 32 boda.

Posljednja utrka održat će se početkom rujna u Poreču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara