Kranjčar: Bišćan se mora očitovati

Kranjčar: Bišćan se mora očitovati
IZBORNIK Kranjčar smatra da „slučaj Bišćan“ ne može biti riješen dok god se igrač Liverpoola ne ispriča i ne pojasni zašto je pred utakmicu s Bugarskom otišao iz kampa reprezentacije dok ju je vodio Otto Barić.

Cico je sinoć gostovao u emisiji Drugo lice na Novoj TV. Voditelj Vlahov pretresao je gotovo sve teme, a najzanimljivije je bilo čuti vidi li izbornik Igora Bišćana u reprezentaciji. Podsjetimo, Bišćan je, smatrajući valjda da neće biti u početnom sastavu za utakmicu s Bugarskom, otišao iz Čateža, a da se nikom nije javio. Barić, pa i Marković, nakon toga su rekli da su mu vrata reprezentacije zauvijek zatvorena. Situacija je takva da Disciplinska komisija HNS-a ne može riješiti slučaj dok god se Bišćan ne očituje. To je potvrdio i Kranjčar iz čijih se riječi dalo zaključiti da, za početak, traži Bišćanovu ispriku. Igrač Liverpoola u pripremnom razdoblju igra odlično u sredini veznog reda, oduševljavajući trenera i navijače.

Zanimljiva je bila tema odnosa sjever – jug u stručnom stožeru reprezentacije. Kranjčar je opet ponovio da „smo svi sada zajedno za dobrobit hrvatskog nogometa, a to što smo nekad bili zajedno u klubu može samo biti dodatni motiv za nove uspjehe.“

Bilo je tu još zanimljivih pitanja. Vlahova je zanimalo zašto mu je pokojni predsjednik Tuđman nakon osvojenog Kupa s Dinamom (tadašnjom Croatijom) uputio kritiku. Kranjčar je opovrgnuo da je to bilo zbog toga što su nakon pobjede prvo pozdravili navijače, a tek onda otišli do Tuđmana. „Pokojni predsjednik se izvrsno razumio u nogomet, ali nikad, baš nikad se nije petljao u sastavljanje momčadi.“ – rekao je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuli smo ono što ljubitelji nogometa u Hrvatskoj priželjkuju. Za Izrael će biti pozvani Niko Kranjčar, Babić, možda Vranješ, a Klasnić će dobiti veću minutažu.

Neki izbornikovi odgovori nisu bili ništa novo. Pogotvo se to odnosi na mišljenje o Martinu Novoselcu kada nam se posebno učinilo da Kranjčar, unatoč tome što govori da će imati potpunu slobodu u radu, sluša instrukcije nadređenog mu Markovića.

Matko Rak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara