Kranjčar seli u Milano?

Kranjčar seli u Milano?
NIKO KRANJČAR je svojim igrama oduševio i čelnike Milana. Oni su na preporuku Zvone Bobana pogledali snimke njegovih najboljih utakmica. Hoće li doći do transfera vrijednog 5 milijuna eura?

Kako piše La Gazetta Dello Sport, a prenosi Jutarnji list, ljudi iz Milana su ga procijenili igračem budućnosti. Logičan put njegove karijere u prvaku Italije bio bi posudba u jednu od filijala, a zatim vraćanje na San Siro gdje ga s Brazilcem Kakom vide kao motora momčadi.

Braida i Galiani već su kontaktirali Niku i izišli s konkretnom ponudom u visini od 5 milijuna eura. Menedžer je Davor Šuker, a bitnu ulogu igraju i otac Cico te Zvone Boban. Talijani znaju kakvu karijeru je imao Cico, a Bobanova se u Milanu nikada neće zaboraviti.

Mladi hrvatski ofenzivni vezni kaže da je spreman otići iz Dinama: "Postojali su neki kontakti, ali dok ne bude konkretno, ne bih pričao. Sigurno da poziv Milana nikoga ne ostavlja ravnodušnim jer emocije i ljubav prema Dinamu i gradu Zagrebu su jedno, a rješavanje egzistencije i igrački napredak drugo. Moram se čuti s menedžerima, a kad me već pitate, reći ću vam, da, spreman sam otići."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Jurčević tu ne može ništa. Njega se ionako ne pita. "Bilo bi mi žao zbog Dinama, ali drago zbog Nike." - rekao je Jurčević.

M.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara