Mamić: Ako ne pobijedimo Partizan odlazim iz nogometa

Mamić: Ako ne pobijedimo Partizan odlazim iz nogometa

IZJAVA Zdravka Mamića vjerojatno je izrečena u afektu nakon loših igara Dinama. Ali ostaje vidjeti što će se dogoditi večeras nakon finalne utakmice turnira u Kriensu u kojoj se sastaju Dinamo i Partizan. Susret se igra u 20.30 sati.

Mamić je nakon utakmice Partizan - Luzern bio oduševljen nekim igračima švicarskog drugoligaša, te se zapitao daje li on svojim igračima preveliku plaću. Luzernovi nogometaši igraju samo za plaću koja je oko 2.500 franaka, dok Dinamovci traže i veće plaće, velike cifre na ugovorima, a i veliki postotak od transfera.

Uoči utakmice Partizana i Dinama u Kriensu vlada velika napetost. Već na utakmicama u ponedjeljak hrvatski i srpski navijači su se vrijeđali i dobacivali jedni drugima, a večeras će švicarska policija morati biti vrlo spremna. Nadamo se da neće biti nikakvih izgreda, no to je teško za očekivati za ovakav susret.

Trener Plavih Jurčević naglašava kako ga čeka puno važnijih utakmica, no večeras se ipak nada pobjedi. Partizan je vrlo opasan iz prekida, što je Dinamu slaba karika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Partizana vjeruje u pobjedu svoje momčadi, pogotovo nakon što je vidio igru Dinama u ponedjeljak koja ga nije oduševila.

Za Dinamo će danas nastupiti i Olić. Jurčević će Partizanu suprotstaviti Jozića na vratima, Sedloskog, Mijatovića, Drpića, Mikića, Tomića, Agića, Mujčina, Kranjčara Mitua i Olića. 

Nakon utakmice u ponedjeljak u 2 ujutro Olić, Mitu, Sedloski i Agić uhvaćeni su kako kartaju za što će biti kažnjeni s najmanje 500 eura.

Lotthar Matthaeus za današnju utakmicu odabrao je Pantića na vratima, Westa, Đorđevića, Malbašu, Razsa, Ivića, Ilića, Duljaja, Ilijeva, Delibašića i Čakara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara