Mamić mjesto na Dinamovoj klupi ponudio Zoranu Vuliću

Mamić mjesto na Dinamovoj klupi ponudio Zoranu Vuliću

ZDRAVKO MAMIĆ ponudio je Splićaninu, bivšem Hajdukovom treneru da sjedne na Dinamovu klupu. Zoran Vulić informaciju nije ni demantirao ni potvrdio, ali je zato rekao da bi s "ovom Dinamovom momčadi glatko bio prvak", pišu Sportske novosti.

"Bio bi veliki izazov voditi ovako darovitu momčad Dinama. Uvjeren sam da bih osvojio prvenstvo, ali bi mi trebale tri, četiri utakmice da se detaljno upoznam s mogućnostima igrača i da oni prihvate moje ideje. Međutim, svjestan sam da živim u Splitu i da moj angažman u Dinamu može imati neugodne konotacije za moj budući život u rodnom gradu." - izjavio je Vulić za Vjesnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vulić je dobio otkaz u Hajduku tri kola prije kraja prvenstva, a nedavno je dogovorio preuzimanje jedne momčadi iz Bahreina. No, prema informacijama iz Sportskih novosti Vulić će u subotu odlučiti hoće li krenuti put Bahreina ili Zagreba.

Vulić bi, nakon Tomislava Ivića, bio drugi Splićanin na klupi Zagrepčana.

U anketi na Internet stranicama Dinamovih navijača njih 67% posto izjasnilo se kako ne bi prihvatilo Vulića kao Dinamovog trenera, a zanimljivo je da za lošu igru čak 59% Bad Blue Boysa krivi igrače. Samo 27% ih misli da je kriv Jurčević, a 14% smatra upravu odgovornu za loše rezultate i katastrofalnu igru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara