Mamiću prijeti tužba Hajduka

Mamiću prijeti tužba Hajduka

PREDSJEDNIK Hajduka Branko Grgić najavio je kako će Hajduk podignuti tužbu protiv Zdravka Mamića, no tu odluku mora potvrditi Upravni odbor Hajduka.

"Tužit ćemo Mamića, ali to će biti stav cijelog Upravnog odbora, nadam se da će moj prijedlog ostali članovi uprave podržati, jer preko takvih, najnovijih Mamićevih uvreda nećemo prijeći samo tako", rekao je za Slobodnu Dalmaciju Grgić.

Grgića su zasmetale Mamićeve izjave kojima blati Hajdukovo ime. "Da smo poduzeli barem deset posto radnji što i Hajduk, sačuvali bismo titulu prvaka", rekao je Zdravko Mamić nakon Hajdukova osvajanja naslova prvaka dodajući kako je Hajdukova taktika na kraju prvenstva "biraj, u gležanj ili koljeno". Ljutnju Grgića pojačale su i Mamićeve optužbe o suradnji Hajduka s Katalinićem i Sinovčićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Riječ je o klasičnoj zamjeni teza. Splićani su postavili problem i viknuli "Držte lopova" i tako zagospodarili na tom prljavom polju. Ne, ne, nema više sjedanja s njima. Na Izvršnom odboru Dinama u ponedjeljak ću zatražiti potpun prekid odnosa s Hajdukom i ako ne budem podržan odlazim iz nogometa. Znam da će mnogi likovati i biti radosni zbog toga, ali iz svoje kože ne mogu" rekao je Mamić.

Dok Mamić aludira na prekid svih odnosa između Hajduka i Dinama, Grgić se prisjeća kako je Hajduk došao u Zagreb igrati utakmicu u dobrotvorne svrhe koju su organizirali Mirko i Božica Barišić i poručuje Mamiću "Neće nas Mamić svaditi ni s Dinamom, ni s predsjednikom Barišićem. Mamić nije Dinamo!"

Mamić želi Vejića i Andrića

Još više potpirujući vatru u Hajduku Mamić je rekao kako su mu zanimljivi Srđan Andrić i Hrvoje Vejić, te kako će sve učiniti da obojica obuku plavi dres.

Čini se kako se ta želja Mamiću neće ispuniti. Hrvoje Vejić jasno je Mamiću poručio kako neće u Dinamo, niti da Mamić pred njega stavi sve novce ovoga svijeta, a tako misli i Andrić čiji je menadžer Dino Pokrovac rekao kako je podjednaka šansa da Andrić karijeru nastavi u Dinamu kao i u Marsoniji, što ne treba dodatno tumačiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara