Osam hrvatskih tenisača na turniru u Poreču

POVODOM početka serije međunarodnih teniskih turnira 32. istarske rivijere danas je u Poreču održana konferencija za novinare na kojoj su govorili novinar i jedan od začetnika organizacije turnira Fredi Kramer, te direktor turnira Branko Horvat.

Kako se tom prigodom čulo na turnirima, koji će trajati do 3. travnja, očekuje se više od 200 igrača iz 21 države, a nakon Poreča, teniska karavana preselit će se u Rovinj gdje će mladi tenisači biti na okupu od 12. do 22. ožujka. Slijedi Vrsar, gdje će se igrati od 20. do 27. ožujka, dok će se masters održati od 29. ožujka do 3. travnja, najvjerojatnije u Rapcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na mastersu će igrati najuspješniji tenisači sa turnira u Poreču, Rovinju i Vrsaru.

"Konkurencija je kao i prethodnih godina iznimno jaka i velika. U kvalifikacijama loše vremenske prilike otežavale su nam posao, no uvjeti koji su nam pruženi u Poreču su iznimno dobri tako da smo s malim zakašnjenjem došli do početka glavnog turnira", kazao je Horvat.

Inače, na glavnom turniru u Poreču sudjelovat će osam hrvatskih igrača, kojima to prilika da skupe bodove za tzv. ulaznu ATP listu. Nagradni fond turnira iznosi 25.000 dolara.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara