Penn ne želi igrati za ovakvu Cibonu

Penn ne želi igrati za ovakvu Cibonu

ČINI se kako će Cibonin playmaker James Scoonie Penn na putu iz SAD-a zaobići Hrvatsku i uputiti se u Grčku. Naime, prema informacijama koje stižu iz Grčke, Penn će potpisati za Makedonikos.

Iako su prije mjesec dana iz Cibone javili kako je s Pennom sve riješeno, te se samo čeka da stigne faks s njegovim potpisom na ugovoru, to se nije dogodilo.

"Doista ne razumijem što se tu dogodilo. Izgleda da je stvarno riječ o problemu tehničke naravi. Zvuči nevjerojatno, ali mislim da Penn uopće nije dobio naš ugovor. Nevjerojatno, znam, ali čini se da je zapelo negdje između njujorške agencije, hrvatske agencije, nehrvatske, što ja znam. Ali, naša je ponuda najbolja" – komentirao je za SN direktor Cibone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčki novinar Larry Christodoulou rekao je za Sportske novosti kako su Grci, koji žele stvoriti jaku europsku momčad, složili ugovor po željama Penna, koji je navodno čekao da mu Cibona plati dugove kako bi s njima pregovarao o ostanku, no Christodoulou misli kako su stvari u Zagrebu zapele, pa se Penn zato odlučio za Makedonikos.

Sportnet javlja kako se razlog za odlazak može tražiti i u činjenici da su Pennovi prijatelji Rimac i Golemac zbog svađe s trenerom Anzulovićem napustili Cibonu.

Iako je već kraj srpnja, Cibona je još daleko od momčadi koja bi iduće sezone mogla ostvariti kakav-takav pozitivan rezultat u natjecanjima izvan hrvatskih okvira. Iz kluba su otišli Rimac, Golemac, Kus, Popović, Mance i Krasić, a Mamić i Vranković još su uvijek bliže izlaznim vratima nego ostanku u "cibosima". Pod Toranj su u isto vrijeme došli samo Krstić, Longin i Bader.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara