Predsjednik Monaca: Pršo je naš junak

Predsjednik Monaca: Pršo je naš junak
PREDSJEDNIK Monaca Pierre Svara izjavio je kako je "Pršo Monacov junak, te kako im, je potreban za iduću sezonu", pišu Sportske novosti.

Svara se nada kako će Pršo prihvatiti ugovor koji mu je Monaco ponudio i ostati u klubu, iako je svjestan da mu ne može ponuditi bogat višegodišnji ugovor kakav hrvatskom napadaču nude engleski i njemački klubovi, a navodno i turski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svara je predsjednik Monaca postao prošlo ljeto, kad je s nekoliko prijatelja kupio klub i spasio ga od propadanja, prenose Sportske. "Naš budžet je ove sezone 47 milijuna eura, a i s tim smo izbacili Real čiji je budžet oko 232 milijuna eura", rekao je Svara u intervjuu Sportskim novostima.

Predsjednik Monaca vrlo je zadovoljan s rezultatima kluba, jer "nije ni sanjao da bi mogli ovako puno postići". Nada se kako će u utakmicama protiv Chelsea prirediti još jedno iznenađenje.

Novinar Sportskih zamolio je predsjednika Monaca da komentira grupu Europskog prvenstva. Svara je rekao kako je Francuska favorit, a za drugo mjesto Hrvatska je u maloj prednosti nad Engleskoj. Na kraju je rekao kako "obožava Pršu", te da mu se "sviđa i Dario Šimić".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara