Ronaldo igrao golf prije važne utakmice Brazila

Ronaldo igrao golf prije važne utakmice Brazila
UNATOČ 15-satnom letu iz Europe i vrućine koja ga je dočekala u Paragvaju napadač Brazila Ronaldo je odmah po dolasku u Asuncion otišao na obližnji golf teren, iako ga u srijedu čeka važna utakmica južnoameričkih kvalifikacija za nogometno SP 2006. protiv vodećih Paragvajaca.

Većina brazilskih reprezentativaca stigla je u paragvajski glavni grad tijekom ponedjeljka te im je izbornik Carlos Alberto Parreira savjetovao da se odmore, no Ronaldo se pridružio mladom veznjaku Milana Kaki u 90-minutnom igranju golfa na terenu pokraj hotela u kojem je odsjela brazilska izabrana vrsta.

Najboljem brazilskom napadaču golf je postao omiljeni hobi nakon teške ozljede koljena dok je igrao u talijanskom Interu, kada je dugo morao izbivati s nogometnih terena.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam uznemiren njihovom odlukom, odmor od treninga za mene sadrži određene dopuštene aktivnosti, u koje spada i igranje golfa", izjavio je izbornik Brazila Parreira.

Većina južnoameričkih nogometnih reprezentacija ima problema sa spremnošću svojih reprezentativaca koji igraju u Europi i imaju pretrpane natjecateljske kalendare.

Brazil se trenutačno nalazi na trećem mjestu južnoameričkih kvalifikacija sa osam bodova iz četiri utakmice, vodi Paragvaj sa bodom više, dok je druga Argentina sa jednakim brojem bodova kao i "Carioce", ali boljom gol-razlikom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara