RUKOMETAŠI POČETKOM TRAVNJA NA MINI PRIPREMAMA U ZAGREBU

U sklopu priprema za Olimpijske igre u Ateni hrvatski rukometni izbornik Lino Červar pozvao je na kontrolno okupljanje 19 igrača. L

Kontrolno okupljanje, odnosno mini pripreme, održat će se od 4. do 7. travnja u Zagrebu. Reprezentativci će trenirati u jutarnjim i poslijepodnevnim satima u SD Trešnjevka, a tijekom priprema odigrati će i kontrolnu utakmicu.

Zbog obveza Irfana Smailagića sa juniorskom reprezentacijom, koja ima pripreme i kvalifikacije za odlazak na EP, uz Linu Červara će kao trener biti Vladimir Nekić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kontrolno okupljanje pozvani su: Mario Kelentrić (Zagreb), Nikola Blažičko (Zamet), Boris Vujović (Varteks di Caprio), Nikša Kaleb (Metković), Goran Šprem (Zagreb), Siniša Milaković (Medveščak), Franjo Lelić (Medveščak), Denis Buntić (Izviđač Ljubuški), Ivan Vukas (Metković), Tomislav Brož (Cimos Koper), Igor Vori (Zagreb), Zoran Jeftić (Medveščak), Ivano Balić (Metković), Krešo Ivanković (Medveščak), Denis Špoljarić (Zagreb), Blaženko Lacković (Zagreb), Drago Vuković (Zagreb), Josip Ćale (Medveščak) i Vedran Zrnić (Prule).

xim yim

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara