Šimić odlazi iz Milana?

Šimić odlazi iz Milana?
NAKON što su Darija Šimića konačno prestale mučiti ozljede, pojavio se novi problem: nikakva minutaža u Milanu. Potencijalni kapetan reprezentacije Hrvatske razmišlja o odlasku jer je želja za igranjem sve veća.

Šimić je stisnuo zube i vidio Portugal, znajući da ga nakon Eura čekaju dugotrajne terapije i netreniranje. Sada je konačno potpuno zdrav i trenira.

Očekivao je da će ga Ancelotti barem minutu staviti u igru, jučer protiv Barcelone ili u subotu protiv Juventusa. No, to se nije dogodilo, a znamo koliko je teško izboriti mjesto čak i na klupi Milana. Šimić je navikao Milanove utakmice gledati s tribina, no, stvar je u reprezentaciji. Barem povremeno igranje za talijanskog prvaka bez problema bi ga uvrstilo na Kranjčarove popise. Ali, Cicin poziv za Mađarsku i Švedsku nije stigao, i to ga najviše brine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logično je da će naš branič, ako se tako nastavi, potražiti novu sredinu. Sportskim novostima je izjavio: "Svakim danom raste želja za igrom i morat ću dobro razmisliti koliko sam spreman sa 28-29 godina biti sretan što sam član najbolje momčadi svijeta."

Iako mu je Ancelotti još u lipnju rekao da na njega računa za cijelu iduću sezonu, Šimić razmišlja o odlasku koji bi se najvjerojatnije dogodio u siječnju, a Dario bi najviše volio u Englesku. Bio to Otok ili Kontinent, u igri će biti isključivo jak inozemni klub.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara