Spahija još uvijek ljut, Miličević replicirao

Spahija još uvijek ljut, Miličević replicirao
BIJES Nevena Spahije ne prestaje. Nakon ljutnje na Ciboninog centra Andriju Žižića koji se ispričava nekakvim liječničkim nalazima, problema ima i s Planinićem. Božo Miličević, direktor Cibone, replicirao je na Spahijine izjave.

Izbornik Spahija je najavio da će prijaviti Žižića disciplinskoj komisiji HKS-a jer smatra da je zdrav, te da izbjegava pripreme.

Zorana Planinića se nikako ne može kontaktirati. On igra u ljetnoj ligi u SAD-u koja služi kao priprema za NBA sezonu. Tamo je i Sandro Nicević, a liga traje do 25. srpnja, pa Spahija obojicu može prekrižiti za pripreme. Uzalud je izbornik objašnjavao Niceviću da je standardan reprezentativac i da u paru s Vujčićem ili Bagarićem čini centarski temelj reprezentacije.

Pred Hrvatskom su dva turnira u Kini, a Spahija tvrdi da bi reprezentacija tamo mogla biti potučena do koljena.

Spahija je pred odlazak u Kinu izjavio: "Ove godine reprezentacija u kvalifikacijama mora imati minimum 80 posto momčadi radi uigravanja za EP, a ne samo zato da bi otišla dalje. Drugo, bude li izostajalo puno igrača, tko nam jamči da ćemo se kvalificirati. Vujčić mi je potvrdio da stiže 20. srpnja. Bagarić će se odazvati, Skelin se treba odazvati, Matej Mamić, Baždarić... Prkačin ima neugodnu ozljedu, na intenzivnim je terapijama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Božo Miličević stoji iza svog igrača: "Žižić je ove sezone odigrao 71 utakmicu, zar to nije dovoljno da se točno zna koje su njegove vrijednosti i mogućnosti. Ali, njega se zove, a neki igrači sa znatno manjim brojem utakmica poput Bagarića, Nicevića i Kasuna okolo šeću i slobodni su bez potrebe za provjerom u izabranoj vrsti. Osim toga, Žižić ima čiste liječničke papire i postavljenu dijagnozu ozljede."

Direktor Cibone se osvrnuo i na stanje u reprezentativnom taboru: "To je koncept bez koncepta, još nitko nije dobio objašnjenje zašto Hrvatske nema na posljednje dvije Olimpijske smotre. Ovako se koristi Cibona i izmišlja slučaj sa Žižićem da bi se prikrile neke druge stvari i nesposobnost određenih ljudi. Isto tako, ne razumijem zašto nas tako napadaju iz Splita i Zadra, a duži niz godina samo Cibona održava kakav-takav rejting naše košarke u internacionalnim natjecanjima."

M.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara