ŽELJKO ŠIRIĆ SUDI SVEČENICIMA HRVATSKE I NJEMAČKE

U Velikoj će se 1. listopada na stadionu prvoligaša Kamen Ingrada odigrati humanitarna nogometna utakmica između svećeničkih reprezentacije Hrvatske i Njemačke, najavljeno je, kako izvještava Izvještajna katolička agencija (IKA), danas na konferenciji za novinstvo u Biskupskom domu u Požegi.

Ravnatelj Caritasa Požeške biskupije Mario Sanić istaknuo je da u Požeškoj biskupiji živi veliki broj izbjeglih i prognanih obitelji iz Bosne i Hercegovine, Kosova i Vojvodine od kojih brojni nemaju za temeljne životne potrebe. Iz tog razloga prihod s te utakmice bit će upotrijebljen za stvaranje novčanog fonda za pomoć u školovanju djece iz tih obitelji.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju svećenika predstavio je njezin izbornik vlč. Krešimir Žinić koji je istaknuo da od svoga utemeljenja 1995. ta reprezentacija nije doživjela poraz, a s njemačkom reprezentacijom odigrala je dva susreta u Njemačkoj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svećeničku nogometnu vrstu trenira proslavljeni hrvatski nogometaš Ivan Gudelj. Utakmica će se odigrati pod pokroviteljstvom požeškog biskupa Antuna Škvorčevića, a u organizaciji Caritasa Požeške biskupije.

Početak utakmice, koju će suditi Željko Širić, je u 19 sati, a karte po cijeni od 10 i 20 kuna mogu se nabaviti u župnim uredima i na stadionu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara