Žilić: Hrvatski mediji serviraju dezinformacije

Žilić: Hrvatski mediji serviraju dezinformacije

DRAGAN ŽILIĆ, multinacionalni vratar Rijeke, demantirao je informaciju objavljenu u Novom listu da već posjeduje hrvatsko državljanstvo koje je zatražio na inicijativu čelnika s Kantride, kako bi smanjio broj stranaca u klubu.

"Pročitao sam na Internetu taj članak i mogu kazati da se radi o dezinformaciji koju je servirao Novi list. Još nisam dobio hrvatsku putovnicu, a očekujem da će se to dogoditi baš kao i onda kada sam podnio zahtjev za njihovo državljanstvo." - priča Žilić za srpski Kurir.

O mogućim neugodnim reakcijama onog dijela hrvatske javnosti koja ni pod razno ne odobrava njegov potez, Žilić je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reakcije su se dogodile već kada sam podnio zahtjev za hrvatsko državljanstvo. Sve je krenulo na inicijativu ljudi iz kluba kako bi se otvorili mjesto za još jednog stranca u momčadi. Prije nekoliko dana je došao Bugarin Ivanov, očekuje se i Taribo West, a sa mnom je već premašena granica dozvoljenog broja stranaca. Kad postanem "domaći" igrač, bit će mjesta za njih. Mislim da nema potrebe za širenje priče u političkom pravcu i stvaranje neke negativne energije."

Po svemu sudeći, Žilić se nada ostanku na Kantridi i nakon isteka ugovora na kraju sezone.

"Ne vidim zašto bi inzistirali na državljanstvu ako ne računaju da ostanem. Nisam tip koji će pričati unaprijed, a nikakvih konkretnih dogovora nije bilo. Ima vremena za priču o tome, mada je logično da će ne zadržati." - progovorio je i o svojoj budućnosti.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara