AMERIČKI KIRURZI ĆE OBAVLJATI OPERACIJE U MOSTARSKOJ BOLNICI

Skupina od 29 kirurga i medicinskih stručnjaka za plastične operacije iz Sjedinjenih Američkih Država, članovi Humanitarne udruge liječnika "Nada za sutrašnjicu", stigla je u četvrtak u Mostar kako bi u idućih nekoliko dana u bolnici u tom gradu obavila više operacija na djeci. L

Američki liječnici su obišli sve odjele i bolesnike u mostarskoj bolnici nakon čega su izjavili kako će operirati nekoliko djece s opeklinama na licu te s oštećenjima očiju, ruku i stopala. Također su rekli kako će bolnici u Mostaru donirati medicinsku opremu potrebnu za takve operacije.

Direktor Kliničke bolnice Mostar dr. Ante Kvesić je izvijestio kako je s američkim stručnjacima razgovarao o mogućnosti da se skupinu liječnika iz Mostara stručno osposobi za plastične operacije te da ih se uputi na usavršavanje u SAD.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koordinator američke humanitarne udruge liječnika "Nada za sutrašnjicu" Brian Rusk je rekao kako su stručnjaci ove udruge angažirani u Tanzaniji, Kubi, Indiji i drugim siromašnim zemljama diljem svijeta.

(Hina) xpg ybr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara