Čestitke potpredsjednika Granića u povodu Roš Hašane

POTPREDSJEDNIK Vlade i predsjednik Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Goran Granić čestitao je danas predsjedniku Koordinacija židovskih općina u Hrvatskoj Ognjenu Krausu i glavnom rabinu za Hrvatsku Kotelu DaDonu blagdane Roš hašanu, Jom kipur i Sukot.

"U ime Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Vlade Republike Hrvatske i u svoje osobno Vama i svim hrvatskim državljanima židovske zajednice prigodom blagdana Roš hašane, Jom kipura i Sukota upućujem iskrene čestitke.

Želim da Vama i svim članovima židovske zajednice u Hrvatskoj blagdan Roš hašane, Jom kipura i Sukota protekne u znaku optimizma te da bude radostan znak nastojanja oko boljitka Vaše zajednice i cijelog društva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lešana tova tikatevu!", stoji u čestitki potpredsjednika Granića predsjedniku Koordinacije židovskih općina.

U čestitki Kotelu Da-Donu, glavnom rabinu za Hrvatsku, potpredsjendik Granić, uz ostalo, kaže: "Želim da Vama i svim članovima židovske zajednice u Hrvatskoj i ovogodišnja proslava Roš hašane, Jom kipura i Sukota protekne u znaku radosti i optimizma te da bude izvor inspiracija u svakodnevnu zalaganju za promicanje svega onoga što služi dobrobiti Vaše zajednice, našeg društva i cjelokupne ljudske obitelji.

Lešana tova tikatevu!"
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara