Članovi hrvatskoga perinatalnog fonda darivali rodilje u povodu majčina dana

U povodu Majčina dana, 9. svibnja, članovi Hrvatskoga perinatalnog fonda (HPF) koje je vodila predsjednica Marina Ivanišević danas su uručili prigodne darove rodiljama u Kliničkoj bolnici Merkuru.

U priopćenju HPF-a stoji da je članove Fonda primio ravnatelj te bolnice Željko Vidas. On je u ime rodilja zahvalio na darovima, koje su osigurale tvrtke "Kadulja" i "Turbo Limač", te istaknuo važnost kvalitetne opreme u poboljšanju neonatalne skrbi.

Predsjednica HPF-a pritom je najavila da će članovi Fonda u subotu, na Dan obitelji, 15. svibnja, darivati rodilje u Općoj bolnici "Sveti Duh". Ona je pozvala sve trudnice i majke s malom djecom da posjete izložbeno mjesto HPF-a na sajmu "Medicina i tehnika", na Zagrebačkom velesajmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tajnik HPF-a Danko Bljajić istaknuo je da i današnjom akcijom HFP želi pridonijeti neonatalnoj skrbi boljom opremom za novorođenčad.

HPF, čija je osnovna zadaća smanjiti perinatalnu smrtnost i poboljšati reproduktivno zdravlje žena i perinatalnu skrb, dosad je pokrenuo mnoge akcije koje su pomogle opremanju bolnica diljem Hrvatske, kaže se u priopćenju.

(Hina) pp/xtr yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara