Čolak: Policajci osiguravaju mjesto pada zrakoplova

PREDSJEDNIK Kriznog stožera akcije potrage za makedonskim zrakoplovom koji se u četvrtak ujutro srušio u Hercegovini, Bariša Čolak, danas je izvijestio kako 550 policajaca iz Federacije BiH i Republike Srpske uz pomoć pripadnika Državne granične službe BiH osigurava područje blizu sela Huskovići, između Stoca i Mostara, gdje su jutros pronađeni dijelovi olupine zrakoplova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
On je dodao kako su blokirane sve prometnice na tom području. Čolak je na izvanrednoj konferenciji za novinare rekao da zamjenica državnog tužitelja BiH Medžida Kreso obavlja očevid na mjestu nesreće, gdje su joj, kako je objasnio, pristup olupinama zrakoplova omogućili pripadnici specijalne postrojbe MUP-a Federacije BiH, provodeći je kroz minska polja.

Ministar pravde u Vladi Republike Makedonije Idžet Memeti na istoj konferenciji za novinare zahvalio je vlastima BiH na zauzimanju u pronalaženju olupina makedonskog zrakoplova. Makedonski ministar je potvrdio da je i skupina makedonskih stručnjaka uključena u aktivnosti u vezi stradanja makedonskog zrakoplova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara