Damir Kajin nositelj liste SDP/IDS u 8. izbornoj jedinici

Damir Kajin nositelj liste SDP/IDS u 8. izbornoj jedinici
PREDSJEDNIK Istarskoga demokratskog sabora (IDS) Ivan Jakovčić na večerašnjoj je konferenciji za novinare u Pazinu nakon sjednice Savjeta stranke kazao kako će potpredsjednik IDS-a i saborski zastupnik Damir Kajin biti nositelj zajedničke koalicijske liste SDP/IDS za 8. izbornu jedinicu.

Dodao je kako su tako jednoglasno odlučili članovi Savjeta IDS-a. Po njegovim riječima osim Kajina IDS će na koalicijskoj listi predstavljati predsjednik Savjeta IDS-a Valter Drandić, predsjednik stranke Ivan Jakovčić, saborski zastupnici Dorotea Pešić-Bukovac i Valter Poropat, u ime Saveza antifašističkih boraca Istarske županije Martin Matošević i Boris Miletić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući takvu odluku Savjeta IDS-a, Jakovčić je ustvrdio kako je lista koju predvodi, kako je rekao, "uvjerljivo najpopularniji političar u 8. izbornoj jedinici" definitivno pobjednička lista. Izrazio je uvjerenje kako će koalicijska lista SDP/IDS u 8. izbornoj jedinici osvojiti najmanje osam mandata od kojih IDS četiri, jer je to, kako je rekao, "lista s najboljim programom Istre i Hrvatske".

Potpredsjednik IDS-a i nositelj liste Kajin izrazio je nadu da će Hrvatsku i u sljedeće četiri godine voditi koalicija lijevog centra te je pozvao građane da u što većem broju iziđu na birališta. Predsjednik Savjeta IDS-a Drandić ustvrdio je kako je to lista za europsku Hrvatsku i kako će svaki glas biti vrlo bitan.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara