54.92.172.79 US
 

Godina dana usluge SMSFakultet

Piše:
utorak, 6.7.2004. 15:09
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

USLIGA SMSFakultet  uskoro bilježi godišnjicu rada i uvođenja sustava na Ekonomski fakultet u Osijeku, dislocirani Stručni studij u Varaždinu. Datum pokretanja usluge bio je 15.08.2003.
SMSFakultet je jedinstveni sustav u Hrvatskoj koji je već prije gotovo godinu dana pružao kompletnu uslugu studentima.

Usluga obuhvaća apsolutno sve radnje koje studenti prilikom svojeg studiranja izvršavaju u referadi te drugim službama fakulteta, znači prijave ispita, odjave ispita, obavijesti o predavanjima, kolokvijima, rezultatima ispita, informacije o odgodama rokova, osnovne informacije o radu fakulteta.

Osnovne prednosti i karakteristike koje obilježavaju ovu uslugu su njezina jednostavnost korištenja i širok spektar mogućnosti koje usluga pruža.

Usluga SMSFakultet se kontinuirano razvija i prilagođava potrebama , tako da se od ove godine uvodi i novi segment usluge.

Svim upisnicima na Ekonomski fakultet u Osijeku, Stručni studij Varaždin od ove godine dostupna je i besplatna usluga pomoću koje budući studenti prilikom prijave na studij i nakon obrade prijemnog postupka mogu primiti informacije o rezultatima prijema na svoje mobilne telefone putem sms poruka.
Na ovaj način budući studenti dobivaju pravovremenu i točnu informaciju o svojoj prijavi bez potrebe za dolaskom na Fakultet i bezbrojnim provjerama na rang listama na oglasnim pločama ili na internetu.

Informacije koje budući studenti dobivaju putem usluge SMSFakultet vezano uz prijemni postupak :
• rezultati prijemnog postupka
• obavijest o datumu i vremenu upisa ovisno o rednom broju i poziciji na rang listi
• u slučaju bilo kakvih promjena pozicija na rang listi zbog nečijeg odustajanja ili naknadne prijave, studenti kojima se mijenja status dobivaju obavijesti o promjenama

Više informacija o usluzi SMSFakultet možete pronaći na internet adresi www.intelekta.hr

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije