Goran Kanić na čelu Tehnomobila

Goran Kanić na čelu Tehnomobila

NA MJESTO izvršnog direktora tvrtke Tehnomobil imenovan je Goran Kanić što je logičan je slijed ambicija tvrtke za ostvarenjima novih poslovnih ciljeva - dodatnim proširenjem tvrtke, učvršćenjem vodeće pozicije u regiji, kao i novim poslovnim akvizicijama, navodi se u priopćenju.

Desetogodišnju karijeru u Tehnomobilu Kanić je, nakon završenog Fakulteta elektrotehnike i računarstva, započeo kao voditelj projekta, a svoju poslovnu spretnost i kompetentnost pokazao je vrlo brzim napretkom u tvrtki. Na mjesto izvršnog direktora dolazi sa pozicije direktora sektora prodaje i marketinga. Trenutno je na poslijediplomskom studiju poslovnog upravljanja "Diploma Study in Management", također na zagrebačkom FER-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvoje Novosel, novi financijski direktor, također dolazi iz Tehnomobila, u kojem je, po završetku Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, karijeru započeo 2004. kao financijski referent. Trenutno svoja stručna znanja usavršava na poslijediplomskom studiju računovodstva, revizije i financija na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Posljednja, ali ne i najmanje važna novost iz Tehnomobila je otvaranje novog ureda u Rijeci. Velik potencijal Primorja i Istre, kao i brojni projekti na kojima kompanija u tom području radi, dodatno su ubrzali odluku Uprave  za otvaranjem ureda i u ovom dijelu Hrvatske. Uz urede u Zagrebu, Osijeku i Splitu, ured u Rijeci omogućit će znatno bolju pokrivenost, kao i fleksibilniji i jednostavniji angažman tvrtke na brojnim lokalnim projektima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara