Hebrang primio britanskog veleposlanika

POTPREDSJEDNIK Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang primio je u petak u nastupni posjet britanskog veleposlanika u RH Johna Ramsdena, priopćeno je iz Vlade.

Tijekom razgovora potvrđen je visoki stupanj odnosa i suradnje između RH i Velike Britanije te interes da se suradnja unaprijedi na svim područjima od obostranog interesa. Hebrang je posebno izrazio zahvalnost na podršci Velike Britanije glede pridruživanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, navodi se u priopćenju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramsden je naglasio da se politička stabilnost Republike Hrvatske visoko cijeni u europskim krugovima što uvelike doprinosi stabilnosti u regiji. Također je izrazio uvjerenje u skoro provođenje gospodarskih reformi, a posebno reformi pravosuđa i stvaranju sigurnih i stabilnih uvjeta za strane ulagače koji su spremni ulagati u Hrvatskoj, među kojima su i mnogi ugledni britanski poslovni ljudi i poduzeća, stoji u priopćenju.

Hebrang je stoga Ramsdena upoznao s osnovnim smjernicama gospodarske politike, poglavito na planu izgradnje povoljne i sigurne ulagačke klime te svih ostalih aktivnosti i mjera koje će Vlada provoditi u cilju osiguranja transparentnih uvjeta kako za ulaganja, tako i za predstojeće privatizacijske procese.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara