HTmobile bira najbolju karnevalsku MMS fotografiju

OD 2. do 22. veljače korisnici HTmobilea mogu slati MMS fotografiju maskirane osobe na broj 3300.

Najbolju MMS fotografiju maskirane osobe, između 10 najboljih, odabrat će glasači, na način da SMS poruku (bilo kojeg sadržaja ili praznu) pošalju na broj destinacije MMS fotografije po svom izboru. Vjerojatnost osvajanja nagrade za glasače raste  s brojem poslanih SMS poruka.

Glasanje će trajati od 23. veljače do 14. ožujka. Autora MMS fotografije koja će osvojiti najviše glasova HTmobile nagrađuje Simpa paketom Siemens M55 + kamera, te 2 Simpa bona od 100 kuna. Drugu nagradu čini 5 Simpa bonova od 100 kuna, a dobitnike treće, četvrte i pete nagrade HTmobile nagrađuje poklon paketom.

HTmobile nagrađuje i pet nasumce izvučenih glasača i to:
1) Simpa paket Siemens M55 + kamera
2) 4 Simpa bona od 100 kuna
3) 4) 5) HTmobile paketi

Sve pristigle fotografije objavljivat će se na HTmobile web stranici, svakodnevno.

Novosti iz Simpalanda

Ovogodišnja novost za Simpa korisnike u roamingu su usluge primanja i slanja MMS poruka te GPRS roaming, koje je za sada moguće koristiti u 14 zemalja Simpalanda.

Posebnu pogodnost za MMS korisnike predstavlja činjenica da će se MMS do kraja veljače naplaćivati kao da se šalje iz Hrvatske, odnosno po promotivnoj, nacionalnoj cijeni.

Nadoplata Simpa bona kreditnom karticom

Od 15. siječnja Simpa račun moguće je nadoplatiti putem kreditne kartice, a proces kupovine bonova obavlja se putem SMS poruka. Simpa korisnika, koji nadoplati svoj račun prvim bonom kupljenim pomoću ove usluge do 15. veljače, HTmobile nagrađuje s dodatnih 50 kn na računu, bez obzira na iznos kupljenog bona.

Usluga podržava plaćanje American Express, MasterCard te svim VisaClassic karticama.
Za kupnju bona dovoljno je u SMS poruci unijeti vrijednost bona koji se želi kupiti i poslati na odredište 2444.

Za aktivaciju usluge potrebno je popuniti zahtjev u najbližem HTmobile dućanu, HTcentru ili poslovnici Privredne banke Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpa bonovi i na bankomatima PBZ-a

Bonove od po 25, 50, 100 i 200 kuna Simpa korisnici od kraja siječnja mogu kupovati i na bankomatima Privredne Banke Zagreb i to sljedećim karticama: Maestro, MasterCard, Visa Classic i Visa electron.

U prvih nekoliko tjedana kupnja će biti moguća samo karticama izdanim od PBZ-a, nakon čega će to biti moguće učiniti i karticama ostalih banaka. 


Nove pogodnosti za sve Cronet i Simpa korisnike koji koriste uslugu Govorne pošte

Nova i unaprijeđena Govorna pošta korisnicima omogućuje primanje SMS poruka s informacijom o propuštenim pozivima u slučaju kada pozivatelj prekine vezu za vrijeme pozdravne poruke, odnosno ne ostavi poruku u pretincu Govorne pošte.

SMS poruka s informacijama o propuštenim pozivima sadržava:
• telefonski broj pozivatelja
• broj propuštenih poziva pored pojedinog broja pozivatelja
• datum i vrijeme posljednjeg poziva pored svakog broja pozivatelja

Besplatna poruka koja će pristići na zaslon mobilnog telefona, netom nakon uključivanja ili dolaska u područje pokrivenosti signalom, sadrži informacije o najviše četiri (4) posljednja propuštena poziva upućena sa različitih brojeva.

Korisnici koji još ne koriste uslugu Govorne pošte unosom ova usluga će biti besplatno aktivirana. Govornu poštu moguće je besplatno deaktivirati unosom .

Pogodnosti prelaska sa 099 na Cronet mrežu

Mobitel korisnici koji odluče preći na Cronet pretplatu uz pretplatnički odnos na 12 mjeseci, mogu iskoristiti pogodnosti ove ponude koje podrazumijevaju:
• besplatno preusmjerenje poziva sa 099 broja na novi Cronet broj, na tri mjeseca nakon prelaska   na Cronet
• Cronet priključna pristojba uz ugovor na 12 mjeseci za samo 1,00 kn
• popust od 200 kn na određene uređaje s Cronet priključkom uz ugovor na 12 mjeseci
  (Siemens C60, Motorola C450, Nokia 3510i I Siemens M55+kamera)
• 50 % popusta na mjesečnu naknadu u idućih 6 mjeseci, bez obzira na tarifni model (Trend,  
  Classic, Active ili Pro)
• 800 +bodova za učlanjenje u +club

Posebna ponuda u veljači

U periodu od 2. do 21. veljače HTmobile omogućuje kupnju 2 Simpa paketa Nokia 3510i po cijeni od 1.598 kuna, čime se ostvaruje ušteda od čak 598 kuna. Pored toga, kupac dobiva po 100 kuna na oba Simpa računa. Ovu posebnu pogodnost korisnici mogu ostvariti u HTmobile dućanima u Zagrebu (Vukovarska 23) i Splitu (Obala hrvatskog narodnog preporoda 7), te u svim HTcentrima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara