Ivanićgradski provalnici čekali da žrtva zaspi pa je pokušali opljačkati

Ivanićgradski provalnici čekali da žrtva zaspi pa je pokušali opljačkati

DOVRŠENA je kriminalistička obrada nad trojicom ivanićgradskih razbojnika koji su čekali da žrtva zaspi, a potom je pokušali opljačkati, izvijestila je PU zagrebačka.

36-godišnjak je s još dvojicom kolega, 23-godišnjakom i 33-godišnjakom, 13. svibnja, između 1.30 i 2 sata, u Mercedesu s lažnim zagrebačkim tablicama, stigao u Ulicu braće Radića u Ivanić Gradu. Parkirali su se u blizini obiteljske kuće svoje 54-godišnje žrtve i čekali da ona zaspi.

Dok je 36-godišnjak u dvorištu ostao čuvati stražu, druga su dvojica muškaraca provalila u obiteljsku kuću. Ondje su, kako navodi policija, uz uporabu tjelesne snage i prijetnje, pokušali počiniti razbojstvo. Vlasnici su ukrali novac i ključeve poslovnog prostora koji se nalazi na Trgu sv. Križa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim su provalili u poslovni prostor, no tad ih je primijetila građanka koja je pozvala policiju. Razbojnici su se tad dali u bijeg.

36-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je za drugom dvojicom razbojnika raspisana tjeralica.

I.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara