Koliko će Zagrepčane koštati Bandićeva samoreklama?

Koliko će Zagrepčane koštati Bandićeva samoreklama?

JUMBO plakatima gradonačelnik Milan Bandić zaželio je Zagrepčanima "Sretan put i ugodan odmor", a oni niti najmanje ne bi trebali biti oduševljeni porukama, odnosno samoreklamama jer će ih kao porezni obveznici platiti.

Na ulazima i izlazima iz Zagreba postavljeni su plakati s kojih Milan Bandić osobno upućuje pozdrave građanima u prometu.

Na samoreklamnim porukama piše "Sretan put i ugodan odmor, želi Vam gradonačelnik" i "Dobro došli u Zagreb, želi Vam gradonačelnik", a potpisane su stiliziranim Bandićevim potpisom.

Do sada su dva plakata postavljena na Jadranskoj aveniji i dva na izlazu iz Dugog Sela prema Zagrebu, a vjerojatno ih ima i na drugim lokacijama. Prema izračunu agencije Europlakat i dizajnera iz dizajnerske tvrtke Public Image za dvije spomenute lokacije trošak je oko četiri tisuće eura.

Novi list već nekoliko dana pokušava od Bandića i nadležne službene gradske uprave doznati zašto je pokrenuta bizarna samoreklamna kampanja i koliko je novca na nju potrošeno, međutim, unatoč Bandićevom obećanju da će dobiti odgovor, to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uobičajeno je da se plakati sličnog sadržaja postavljaju u ime gradova, županija, institucija, najčešće na metalnim konstrukcijama.

Da je Bandić otkrio novi stil samopromocije potvrđuju i oglasi zahvale koji su se jučer pojavili u zagrebačkim izdanjim dnevnih novina.

Gradonačelniku "spasitelju" i Gradskom poglavarstvu u ime 360 radnika mesne industrije "Sljeme" zahvalu je uputio Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj, duhanskoj industriji i vodoprivredi.

(Foto:FaH)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara