križevačko gradsko poglavarstvo za prenamjenu bivše vojarne u poduzetnički inkubator

Križevačko gradsko poglavarstvo danas je predložilo da se dio prostora bivše vojarne u Križevcima prenamijeni u poduzetnički inkubator za najam poslovnog i radnog prostora zainteresiranim poduzetnicima za proizvodne i uslužne djelatnosti.

Donijevši danas odluku o osnivanju poduzetničkog inkubatora u sklopu postojećeg Poduzetničkog centra križevačko Poglavarstvo je predvidjelo da se za proizvodne djelatnosti omogući besplatan najam poslovnog prostora do godine dana, a za uslužne do šest mjeseci.

Poduzetnički centar će besplatno ili po subvencioniranim cijenama pomagati budućim korisnicima poduzetničkog inkubatora u pokretanju poslova.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša križevačka vojarna u neposrednoj blizini središta grada već je dvije godine neiskorištena jer je postrojba HV-a preseljena u Viroviticu, a unatoč križevačkim poticajima za njezinu prenamjenu u civilne svrhe dosad nije ništa učinjeno. Osim za gospodarske potrebe bivše zgrade vojarne dobro bi došle za uređenje škola, učeničkog i studentskog doma, te doma umirovljenika što Križevcima nedostaju, rečeno je.

(Hina) xonov yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara