Logosovo SxS Server rješenje u beogradskoj Jubanci

Logosovo SxS Server rješenje u beogradskoj Jubanci
SxS SERVER rješenje hrvatske tvrtke Logos nedavno je s uspjehom implementirano u Internet banking servisu beogradske Jubanke.

Riječ je o programskom paketu autentifikacije korisnika i podataka korištenjem identifikacijskih kartica – tokena, koji je u cijelosti razvijen od strane Logosovih stručnjaka. Isti je programski paket još 1998. godine osvojio zlatnu medalju za novitet na specijaliziranom sajmu Info.   

Jubanka na taj način sigurnost vlastitog Internet banking servisa za građane temelji na primjeni VASCO DP300 tokena i Logosovog SxS Server rješenja, dok je cjelokupno rješenje Internet banking servisa izveo lokalni Logosov partner na tržištu SiCG - tvrtka S.I.T.O. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vjerujemo da je riječ o prvom u nizu projekata koje ćemo izvesti u budućnosti na tržištu SiCG, a raduje nas činjenica da je Jubanka, uz pomoć našega lokalnog partnera, prepoznala kvalitetu našega rješenja te ga na koncu odlučila primijeniti na vlastitom Internet banking servisu", izjavio je Dražen Pehar, direktor Logosa.

SxS Server (Security Access Server) omogućava jednostavnu i efikasnu implementaciju, a korisnici ovo rješenje ocjenjuju kao pouzdano i fleksibilno te kao ono koje u potpunosti realizira postavljene ciljeve po pitanju zaštite servisa banaka koje ga koriste.

Tvrtka Logos na hrvatskom tržištu djeluje već deset godina, nudeći rješenja Telefonskog bankarstva, autentifikacije te digitalnog potpisa, bilježeći time gotovo 100 postotni tržišni udio.

Rješenja tvrtke Logos u cijelosti su razvijena od strane vlastitog, domaćeg razvojnog tima stručnjaka i projektirana su kako bi udovoljila zahtjevima fleksibilnosti te pouzdanosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara