Ministar Biškupić postao fotoreporter

Ministar Biškupić postao fotoreporter

MINISTAR kulture Božo Biškupić poznat je kao stalni pratitelj hrvatskog premijera Ive Sanadera na njegovim inozemnim putovanjima. Za vrijeme Sanaderovog posjeta Washingtonu Biškupić ga je fotografirao u Bushovom društvu, te ekskluzivnu fotografiju poslao jednom zagrebačkom dnevniku.

Večernji list piše da je "fotoreporter" Biškupić novi uspjeh s međunarodnom težinom zabilježio ovih dana kada je jednom zagrebačkom dnevniku poslao ekskluzivnu fotografiju na kojoj se američki predsjednik George Bush smije u društvu s ozbiljnim Sanaderom. Iako je fotografija koju je napravio Biškupić pomalo mutna, nakon spomenutog dnevnika poslije su je objavile i brojne druge hrvatske novine, te Hrvatska televizija.

Očito je da je ministar bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i brzo reagirao poslavši fotografiju u Zagreb koja u niti jednim novinama nije noslila potpis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da fotografija Sanadera i Busha nije prvi Biškupićev uradak poznato je jer se i ranije afirmirao kao fotoreporter. Čak mu je u lipnju Hrvatska udruga radija i novina u Trogiru dodijelila posebno priznanje za fotografije snimljene u Bruxellesu za vrijeme sastanka čelnika Europske unije.

Biškupić je zahvalio udruzi te zaključio da je njegovo foto umijeće na razini amatera istraživača. U zahvali je stajalo: “znatiželjni amater, poklonik fotografije”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara