Mostarski aluminij protiv povećanja cijene struje

VODSTVO Aluminijskog kombinata Mostar u utorak se usprotivilo namjeri Elektroprivrede BiH da uskoro poveća cijenu isporuke električne energije ovom mostarskom poduzeću.

Prema novinskim napisima Elektroprivreda BiH zaprijetila je da će sredinom kolovoza ove godine obustaviti isporuku električne energije mostarskom Aluminijskom kombinatu ukoliko se ne prihvati nova cijena koja bi bila oko 20 posto viša nego do sada.

O tim najavama poskupljenja električne energije direktor Aluminijskog kombinata Mostar Mijo Brajković u utorak je izvjestio direktora Ureda Europske banke za obnovu i razvoj u BiH Serbana Ghinescua koji je zajedno sa svojim suradnicima posjetio ovu mostarsku tvrtku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brajković je tom prigodom rekao kako povećanje cijene električne energije "može biti ograničavajuće u privatizaciji ove tvrtke". Brajković i Ghinescu su razgovarali o mogućnostima sudjelovanja Europske banke u novim razvojnim projektima Aluminijskog kombinata Mostar, priopćilo je ovo poduzeće.

Dogovoreno je da će u rujnu ove godine cjelokupna Uprava Europske banke za obnovu i razvoj posjetiti Aluminijski kombinat u Mostaru, navodi se u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara