Narodnjački klub Pasha zatvoren dva dana nakon otvorenja

DRŽAVNI inspektorat Republike Hrvatske danas je zatvorio novootvoreni narodnjački klub Pasha u zagrebačkom naselju Trešnjevka.

Djelatnici Državnog inspektorata su, na zahtjev PU zagrebačke, proveli inspekcijski nadzor u klubu Pasha, prilikom čega je utvrđeno kako ovaj ugostiteljski objekt obavlja djelatnost bez odobrenja nadzornog ureda.

"U provedbi inspekcijskog nadzora na zahtjev PU zagrebačke u ugostiteljskom objektu Pasha u Zagrebu, gospodarski inspektori Državnog inspektorata utvrdili su kako ugostitelj obavlja djelatnost bez odobrenja nadležnog ureda, što je u suprotnosti sa člankom 14. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, koji propisuje da za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u ugostiteljskim objektima moraju biti ispunjeni minimalni uvjeti za vrstu glede uređenja i opreme ugostiteljskih objekata, usluga, kao i drugi uvjeti propisani citiranim Zakonom i propisima donesenim na temelju ovog Zakona", stoji u službenom priopćenju Državnog inspektorata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pasha će stoga, prema odredbi Inspektorata, ostati zatvorena najmanje 30 dana, odnosno sve dok se ne uklone pronađeni nedostaci.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara