54.81.68.240 US
 

Novosti iz HTmobilea

Piše:
srijeda, 10.3.2004. 14:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nova usluga "Tko je zvao" za sve HTmobileove korisnike koji se ne koriste uslugom Govorne pošte

Nova usluga Tko je zvao omogućuje korisnicima koji se ne koriste Govornom poštom primanje besplatnih SMS poruka s informacijom o propuštenim pozivima u slučaju kada je korisnik nedostupan ili je isključio mobilni telefon.

Besplatna SMS poruka sadržava: telefonski broj pozivatelja, broj poziva upućenih s pojedinog broja, datum i vrijeme posljednjeg poziva.
Besplatna poruka koja će se prikazati na zaslonu mobilnog telefona, netom nakon uključivanja ili dolaska u područje pokrivenosti signalom, sadrži informacije o najviše četiri (4) posljednja propuštena poziva upućena s različitih brojeva u posljedna tri dana.

Pozivi od osoba koje se koriste uslugom zabrane prikaza vlastitog broja (CLIR) neće biti zabilježeni.
Također, Simpa korisnici, koji nemaju pretinac Govorne pošte, tijekom ožujka će primiti SMS poruku s opisom usluge Tko je zvao.


U Rijeci otvoren HTmobileov dućan

U ponedjeljak, 23. veljače 2004. godine, u Rijeci je otvoren HTmobileov dućan. Poput ranije otvorenih dućana u Zagrebu i Splitu, i ovaj je dućan prilagođen svim potrebama i zahtjevima korisnika.
Riječki dućan, veličine 84 m2, otvoren je na adresi Korzo 32A, u središtu Rijeke, a korisnicima će biti na usluzi radnim danima od 09 do 20 sati te subotom od 09 do13.

Na novom prodajnom mjestu svi zainteresirani mogu dobiti željene informacije o novim uslugama i ponudama HTmobilea za privatne i poslovne korisnike, a riječki članovi +cluba moći će zamijeniti svoje +bodove za vrijedne nagrade. Novi HTmobileov dućan nudi i velik izbor mobilnih telefonskih uređaja i dodatne opreme, tehničku podršku te službu za korisnike na licu mjesta.

Poslovnim je korisnicima - sadašnjim i budućim - namijenjen posebno uređen business corner - mjesto na kojem se mogu dobiti sve informacije o poslovnim uslugama koje HTmobile nudi (na primjer VPN i VPN M).

Nove mogućnosti usluge SMSinfo

Od 8. ožujka korisnicima usluge SMSinfo pružaju se sljedeće mogućnosti:

Dolazne poruke s više od 160 znakova
Korisnici usluge SMSinfo imaju mogućnost primanja duge SMS dolazne poruke (za uređaje koji podržavaju dugi SMS) ili do tri odvojene dolazne SMS poruke (za ostale uređaje). Takve poruke bit će naplaćene kao jedna dolazna poruka (na pretplatu 0,24 kn, na zahtjev 0,61 kn).

Prognoza i stanje na cestama - odvojene kategorije

Informacije o stanju na cestama korisnici od sada mogu primati putem nove SMSinfo kategorije
pod nazivom "Stanje na cestama". Kategoriju Stanje na cestama moguće je zatražiti samo na pretplatu, slanjem riječi STA+ (STA- za deaktivaciju) na 0101.

Cinestar - nova kategorija


Pruža informacije o filmovima koji su na rasporedu kina Cinestar, a dostupna je samo jednokratno. Informacije se mogu zatražiti putem SMS poruke CINE poslane na 0101, nakon čega korisnik prima informacije s nazivima do 20 filmova. Ukoliko korisnik želi saznati vrijeme prikazivanja određenog filma potrebno je poslati slovo i broj što se nalazi ispred filmova na 0101.

Novi sadržaji u M-zoni

Kategorija Download u M-zoni, pored ranije ponude polifonih melodija, wallpapera i igara, nudi nove sadržaje: monofone melodije, logo i slikovne poruke. Opširnije

Posebna pogodnost za korisnike usluge VPN Sezona

VPN sezona je namijenjena tvrtkama kojima opseg poslova raste tijekom određenoga vremenskog razdoblja, što podrazumijeva potrebu za zapošljavanjem radnika na određeno vrijeme.
Navedena usluga idealna je za tvrtke kod kojih je karakteristična sezonska fluktuacija (turizam, građevinski poslovi, poljoprivreda i drugo).

VPN Sezona omogućuje prilagodbu troškova mobilnog telefoniranja vlastitim poslovnim potrebama i sezoni u kojoj se povećava opseg poslovanja. Usluga VPN Sezona omogućuje privremeno uključivanje dodatnih pretplatnika u VPN mrežu tvrtke (4, 5, 6 ili 7 mjeseci godišnje bez prekida), te plaćanje naknade samo za razdoblje njena korištenja.

Ova usluga omogućuje iskorištavanje svih prednosti i opcija klasične VPN usluge, uključujući mogućnost besplatnih razgovora (opcija 0 kuna).

Korisnici koji uslugu VPN Sezona aktiviraju do 31. 3. 2004. platit će samo 1 kn dodatne mjesečne naknade za prvi mjesec korištenja po svakom dodatnom sezonskom priključku.

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije