Odluke Vlade sa zatvorene sjednice

HRVATSKA vlada na današnjoj je zatvorenoj sjednici pokrenula postupak za sklapanje Ugovora s Europskom investicijskom bankom za financiranje projekta obnove komunalne infrastrukture na područjima od posebne državne skrbi.

Donijela je odluku o prodaji 81,41 posto dionica društva Jelsa d.d. iz Jelse društvu Aquamarine d.o.o. iz Tribunja za 28 milijuna kuna. Odluka o prodaji dionica društva Vodičanka d.d. iz Vodica nije donesena, jer je Vlada odbacila obje ponude na natječaj kao nedovoljno dobre, navodi se u priopćenju sa vladine zatvorene sjednice.

Vlada je prihvatila Izvješće o radu svog Ureda za zatočene i nestale, u razdoblju od 1. siječnja do 1. srpnja 2003.

Donijela je Uredbu o snimanju iz zraka, Uredbu o naoružanju i vojnoj opremi na koje se ne plaća carina te izmijenjenom Uredbom promijenila unutarnje ustrojstvo Ministarstva za javne radove, obnovu i graditeljstvo.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirjanu Puškarić razriješila je dužnosti pomoćnice ravnatelja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, a Guida Quiena, radi isteka mandata s dužnosti direktora Fundacije Ivana Meštrovića i na tu dužnost imenovala Igora Maroevića.

Vlada je razriješila stare i imenovala nove članove Upravnog odbora Fundacije Ivan Meštrović. Novi članovi su Irena Kraševac, predsjednica, Božo Majstorović, Leonida Kovač, Veljko Mihalić i Marija Meštrović.

Također je razriješila stare te imenovala nove članove Upravnog vijeća Kliničke bolnice Sestre Milosrdnice u Zagrebu. Novi članovi su Rajko Ostojić, Zdenko Franić i Davor Duvančić.

Imenovala je i nove članove Upravnog vijeća Doma zdravlja MUP-a - Zvonimira Šoštara (predsjednik), Dunju Skoko Poljak, Dubravku Jadro, Nevena Šikića i Stivena Vladislavića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara