Osijek: Dvostruki ubojica poznat policiji

TRIDESETOGODIŠNJI Osječanin Siniša Kovačević, koji je sinoć u Osijeku automatskom puškom ubio svoga bivšeg šurjaka Dražena Kauzlarića (21), a rafalnim pucanjem usmrtio i 12-godišnjeg dječaka, slučajnog prolaznika, otprije je poznat policiji, potvrdio je danas načelnik Ureda načelnika PU osječkobaranjske Stipo Rimac.

Djelatnici policije su nakon prijave susjeda i roditelja ubijenog Dražena Kauzlarića, čija je sestra Sanja donedavno bila u braku s Kovačevićem, u rujnu ove godine pretražili njegov stan, kazao je Rimac, i tada nisu našli automatsko oružje, već samo plinski pištolj koji mu je oduzet, a protiv njega je tada podnesena prekršajna prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je protiv Kovačevića podnijela i više kaznenih prijava, 90-ih godina zbog krađa i razbojstva, te prije nekoliko godina više prekršajnih prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, kazao je Rimac.

Na upit je li točno da je Kovačević bolovao od PTSP-a, načelnik Rimac je rekao da on takvih saznanja nema.

Siniša Kovačević sinoć je uhićen i priveden u PU osječko-baranjsku, gdje se nad njim provodi kriminalistička obrada, kazao je Rimac, dodavši kako će tijekom poslijepodneva, uz kaznene prijave, biti prepraćen u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara