Otvoren 1. kongres Hrvatskoga kuharskog saveza
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Više od 350 profesionalnih kuhara iz cijele Hrvatske okupilo se na 1. kongresu Hrvatskoga kuharskog saveza (HKS) koji je večeras svečano otvoren u rovinjskom hotelu "Parku".
Sudionike dvodnevnog kongresa pozdravio je predsjednik Hrvatskog kuharskog saveza Viliam Cvek koji je izrazio zadovoljstvo velikim odzivom, naglasivši kako je to dokaz da je "struka očito prepoznala važnost skupa".
Sutra će predstavnici 18 županijskih udruga i Udruge kuhara grada Zagreba raspravljati o temi "Prepoznatljivost hrvatske turističke ponude kroz gastronomiju". O tome će, uz ostale, govoriti jedan od najuglednijih stručnjaka mr. Davor Perkov iz "Podravke" i ravnatelj Ugostiteljske škole "Eugena Kumičića" iz Rovinja Ivan Matijašić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gosti Kongresa Hrvatskoga kuharskog saveza bit će sutra i članovi Talijanskoga kuharskog saveza.
(Hina) xdspo ysp
Sudionike dvodnevnog kongresa pozdravio je predsjednik Hrvatskog kuharskog saveza Viliam Cvek koji je izrazio zadovoljstvo velikim odzivom, naglasivši kako je to dokaz da je "struka očito prepoznala važnost skupa".
Sutra će predstavnici 18 županijskih udruga i Udruge kuhara grada Zagreba raspravljati o temi "Prepoznatljivost hrvatske turističke ponude kroz gastronomiju". O tome će, uz ostale, govoriti jedan od najuglednijih stručnjaka mr. Davor Perkov iz "Podravke" i ravnatelj Ugostiteljske škole "Eugena Kumičića" iz Rovinja Ivan Matijašić.
(Hina) xdspo ysp
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati