Otvoren prvi sajam "Hrvatski proizvod u hrvatskim hotelima i restoranima"

U novootvorenom hotelu "Šumski dvori" Spačva Lipovac, smještenom u spačvanskim šumama u blizini međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Bajakovo na krajnjem istoku Hrvatske, danas je otvoren prvi sajam "Hrvatski proizvod u hrvatskim hotelima i restoranima".

Organizator je te priredbe, na kojoj će iduća dva dana svoje proizvode izložiti dvadesetak hrvatskih proizvođača, tvrtka Son-Ugo-Cor, u čijem su vlasništvu i "Šumski dvori".

Suorganizatori sajma su Hrvatska gospodarska komora Vukovarsko-srijemske županije, Županija vukovarsko-srijemska i Turistička zajednica grada Vinkovaca.

"Cilj nam je razvoj i promocija hrvatske prepoznatljivosti kroz kvalitetu, plasman, marketing i razvoj domaćih robnih marki", istaknuo je na otvorenju sajma predsjednik uprave Son-Ugo-Cora Antun Dekanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po njegovim riječima, osim hrvatskih proizvoda na sajmu će se predstaviti i turistička ponuda Slavonije, koja je izuzetno atraktivna, ali i nedovoljno valorizirana na nacionalnoj razini.

Prvi sajam "Hrvatski proizvod u hrvatskim hotelima i restoranima" otvorio je vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer, a zatim su gosti i sudionici sajma imali prigodu upoznati se s ponudom hotela "Šumski dvori" Spačva Lipovac.

Predstavljajući ponudu hotela otvorenog prije dvadedesetak dana, glavni menadžer Son-Ugo-Cora Damir Pavlović rekao je da taj hotel, s velikom kongresnom dvoranom, ima mogućnost smještaja 300 gostiju, a pohvalio je i njegov prometni smještaj, budući da se nalazi na međunarodnom X. c prometnom koridoru, autocesti Zagreb - Lipovac.

(Hina) xžd yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara