Policija pojačano nadzire promet u Zagrebu i okolici

POLICIJSKA uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je danas da je tijekom noći, na svom području u pojačanom nadzoru prometa zabilježila 32 vozača koji su vozili po utjecajem alkohola, od čega je do 0, 5 promila zabilježila kod pet osoba.

Najveća koncentracija alkohola od 2,7 promila noćas je očitana je kod jednog vozača na području Samobora, a najniža je zabilježena od 0,09 promila.

Prebrzo je vozilo 16 osoba, njih 19 se nije vezalo sigurnosnim pojasom a osam vozača vozilo je tehnički neispravna vozila.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izvijestila i da je u na području Zaprešiću jednoj vozačici propucano vjetrobransko staklo dok je vozila od vjerojatno zalutalog metka u silaznoj putanji.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj također su izvijestili da su nakon jučerašnje utakmice Rijeka-Dinamo priveli dva navijača (jednog pripadnika Armade i jadnog navijača Dinama) zbog paljenja baklji i vrijeđanja policajaca.

Od jučerašnjeg nevremena u Zagrebu u okolici oštećena su tri automobila i srušila s jedna konzola semafora a zabilježene su samo manje štete poput oštečenih prozora, ograda, jednog kabela i slično.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara