Požega: Sprovedeni osumnjičenici za ubojstvo

ISTRAŽNOME je sucu danas iza 15 sati policija uz kaznenu prijavu sprovela dvoje osumnjičenika za kažnjivo djelo ubojstva 35-godišnjeg Antuna Mandića iz Mitrovca, čije je tijelo pronađeno jučer oko 21 sati u dvorištu, na tlu pored ulaza u obiteljsku kuću I.Č.(44) i njegove majke K.Š.(71) u Mitrovcu.

Očevidom i obdukcijom utvrđene su brojne ozljede glave te je zaključeno kako postoji osnovana sumnja da je posrijedi kažnjivo djelo ubojstva, a državni odvjetnik treba odlučiti hoće li pokrenuti kazneni postupak ili ne, rekao je istražni sudac Županijskog suda u Požegi Nenad Vlašić. Dodao je da se u sadašnjoj fazi istrage još ne može govoriti tko je glavni osumnjičenik, a tko je pomagač.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako se od susjeda u Mitrovcu doznaje osumnjičenici I.Č. i njegova majka živjeli su u vrlo teškim socijalnim uvjetima, a bili su skloni i alkoholu kao i ubijeni Mandić, koji je također živio u krajnjem siromaštvu, primajući socijalnu pomoć.
Za Mandića sve do prije godinu dana skrbila se sestra Ankica koja živi u obližnjem selu Lukaču. Po njezinim riječima brat joj je od općine Kutjevo na uporabu u Mitrovcu dobio staru kuću u kojoj je živio sam.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara