54.80.103.120 US
 

Požurite: Stipendije od 2,5 milijuna kuna RIT/ACMT-a za studij Međunarodno poslovanje

Piše: Sponzorirani članak
ponedjeljak, 10.12.2012. 09:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Foto: Mara Bratoš

AMERIČKA visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju za stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb).

Međunarodno poslovanje

Četverogodišnji preddiplomski stručni studij Međunarodno poslovanje studentima osigurava znanja i razumijevanje glavnih funkcija ekonomije i međunarodnoga strateškog menadžmenta. Nastavni program studija usklađen je sa standardima obrazovanja Rochester Institute of Technology (Rochester, New York). Naglasak se stavlja na kolegije: Međunarodna ekonomija, Međunarodno poslovanje, Strategije u međunarodnom poslovanju, Financije na globalnom tržištu te Međunarodni marketing. Nakon druge godine studija studenti se opredjeljuju za jedan od dva ponuđena smjera, Marketing ili Menadžment. Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a predavači su američki i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom.

Znanja i vještine koje studenti stječu tijekom studija:

  • upravljanje malim i srednjim poduzećima
  • uspješno vođenje međunarodnih projekata
  • planiranje i izvođenje poslovnih planova i strategija za globalno tržište
  • upravljanje financijama i računovodstvom na globalnom tržištu
  • izrada i implementacija marketinških planova za međunarodno tržište
  • primjena informacijske tehnologije u poslovnim procesima
  • primjena mikro i makro ekonomskih principa u poslovanju…
  • Međunarodne akreditacije


Program Međunarodno poslovanje zadovoljio je visoke međunarodne standarde obrazovanja, uz akreditacije organizacija The Middle States Association of Colleges and Schools i The Middle States Commision on Higher Education, dodijeljena mu je i akreditacija od AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools of Business, ugledne organizacije koja je akreditirala samo 643 poslovne škole diljem svijeta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dvije diplome, američka i hrvatska

Po završetku studija studenti ostvaruju pravo na dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu od američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology, i hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju.

Požurite se, postoje rokovi za prijavu

Prijave na Natječaj za stipendije zaprimaju se do 15. veljače. Obrazac na prijavu nalazi se sljedećem linku http://www.acmt.hr/applicationform/
Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJA

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije