Predsjednik Mesić primio književnicu Vesnu Krmpotić

Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je danas književnicu Vesnu Krmpotić i predstavnike izdavačke kuće VBZ, koja mu predstavili novo izdanje pet zbornika u kojima je književnica prikupila osam stotina priča svih svjetskih naroda posvećenih, kako se navodi u priopćenju, duhovnom odgoju čiji je cilj učenje etičkih vrijednosti. L

Zbornici se zasnivaju na SAI edukaciji, obrazovanju koje se temelji na filozofiji Avatara Sathya Sai Babe i njegova programa cjelovita odgoja koji se provodi u više od stotinu zemalja, navedeno je u priopćenju iz Ureda Predsjednika.

"Cilj edukacije je izgradnja karaktera, ključ dobrog društva je izgradnja ličnosti", kazala je književnica, podsjetivši da obrazovanje dolazi od pojma obraz.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vesna Krmpotić prikupila je zbornike u kojima je osam stotina priča svih svjetskih naroda, a namijenjeni su roditeljima, učiteljima i odgojiteljima svih vjera i kultura. Svaki je zbornik posvećen jednoj vrlini: ljubavi, istini, ćudoređu, miru i nenasilju, a mogu se čitati kao književno djelo jer su zbirke priča iz svjetske pisane baštine,stoji u priopćenju .

(Hina) xpp yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara