Preminuo Branko Bulatović

Preminuo Branko Bulatović
GENERALNI tajnik Nogometnog saveza Srbije i Crne Gore (NS SCG) Branko Bulatović preminuo je od posljedica ranjavanja nešto prije ponoći sa petka na subotu u beogradskom Urgentnom centru.

Nepoznati napadač pucao je u petak prije podne u Branka Bulatovića ispred sjedišta Saveza na Terazijama u najužem centru Beograda. Pogođen u potiljak, odmah je prebačen u Urgentni centar gdje je bio operiran. Napadač je nakon atentata mirno spakirao veliki pištolj u ručnu torbu i pobjegao kroz Terazijski podzemni prolaz.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući dvojici očevidaca policija je napravila foto-robot napadača za kojim se traga, a beogradski mediji objavljuju da je star oko četrdeset godina.

U nogometnim krugovima kažu da nemaju saznanja o bilo kakvim prijetnjama Bulatoviću (53), bivšem igraču podgoričke Budućnosti, koji je od 1991. u NS Jugoslavije, a od 1997. je član odbora UEFE za prijelaze nogometaša. Bulatović je rođen u Kolašinu u Crnoj Gori, a za sobom je ostavio suprugu, sina i kćer. Nogometne utakmice u svim ligama SCG odgođene su u znak sućuti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara